Pusaudzim Lietuvā uzbrukusi "čupakabra" (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzbērnu ģimene Biržu rajonā Lietuvā apgalvo, ka viņiem kaimiņos esošajā neapdzīvotajā mājā apmeties noslēpumains agresīvs dzīvnieks.

Jolanta un Sigits Latoņi no Pelenišķu ciema, kuri audzina piecus bērnus, stāsta, ka šā gada pavasarī pirmo reizi pamanījuši pie mājas neredzētu radību – galva tai bijusi kā aitai, bet metru garais ķermenis pārklāts ar tumšām spalvām.

Vecāki pamatīgi pārbijušies pēc tam, kad kaut kāds dzīvnieks uzbruka viņu 15 gadus vecam dēlam un saskrāpēja. Pusaudzis pamanījis dzīvniekam starp pirkstiem peldplēvi. Zēnam šķita, ka pēc uzbrukuma šis "kāds" smagā gaitā aizdevies uz kaimiņos esošajām mājām.

Māte zēnu aizveda uz poliklīniku, lai sapotētu pret trakumsērgu. Uz jautājumu, kas tas varēja būt par dzīvnieku, sieviete atbildējusi: "Mēs domājam, ka tā ir čupakabra" (mītisks dzīvnieks, kas nogalina mājlopus).

Kā norādīja vietējās Vides aizsardzības departamenta filiāles pārstāve, maz ticams, ka Lietuvā varēja uzrasties kaut kāds eksotisks dzīvnieks. Viņasprāt, zēnu varēja pārbiedēt kāds vietējais dzīvnieks – bebrs vai ūdrs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu