Kristovskis varētu ieņemt ārlietu ministra amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Ja Valsts prezidents Valdis Zatlers kā premjera amata kandidātu nominētu pašreizējo Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (JL), tad apvienības «Vienotība» un tajā ietilpstošās partijas «Pilsoniskā savienība» (PS) priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis topošajā valdībā varētu ieņemt ārlietu ministra amatu.

Kristovskis aģentūrai LETA atzina, ka viņa kļūšana par ārlietu ministru esot ļoti reāla. «Tikpat reāli, kā šīs valdības apstiprināšana,» viņš piebilda.

Politiķis pieļāva, ka kāda ministra amatu varētu iegūt vēl kāds PS pārstāvis, bet no sīkākiem paskaidrojumiem atturējās.

Iepriekš gan tika pieļauts, ka ārlietu ministra amatu varētu ieņemt «Vienotībā» ietilpstošās partijas «Sabiedrība citai politikai» (SCP) pārstāvis Artis Pabriks.

Jaunā koalīcija, kuru veidos apvienība «Vienotība» un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), lielāku skaidrību par amatiem topošajā valdībā un 10.Saeimā sola trešdien, 27.otktobrī, līdz tam sīkāku informāciju par iespējamo amatu sadalījumu neizpaužot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu