Streips: «Vienotība» ar savu ampelēšanos par krēsliem sāk pievilt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/Leta

«Vienotība» ar savu bezgalīgo ampelēšanos par krēsliem, krēsliem, krēsliem un acīmredzot pašu būtiskāko no visiem jautājumiem - kuru krēslu dot Kristovskim - jau tagad, tikai trīs nedēļas pēc vēlēšanām, ir sākusi pievilt, un krietni. Ir skaidri acīmredzams, ka arī šis reiz ir politveidojums, kurā sīkmanība ir pārāka par pilnīgi visu.» savā [s:35720] otrdien raksta žurnālists Kārlis Streips.

Strieps uzskata, ka būtu vērts ņemt valdībā «Saskaņas centru» (SC), lai sabiedrība beidzot var redzēt, kas «lācītim ir vēderā». «SC galma latvietis Urbanovičs jau sen ir lielījies, ka viņa partijai ir pats labākais budžeta plāns un viss pārējais. Iekļaušana valdībā tomēr liktu partijai parādīt, kas tā ir kā valdības locekle, ne vairs, kā mūžīgā opozicionāre,» raksta žurnālists.

Runājot par SCP realizētās veto tiesības par VL!-TB/LNNK aicināt koalīcijā, Streips aicina politiskās apvienības ņemt piemēru no Eiropas Savienības, kura no individuālo dalībvalstu veto tiesībām ir atteikusies.

«Par to, kas notiek, ja katram organizācijas biedram tiek dots automātisks veto, laika gaitā ir nācies domāt arī nopietnākām struktūrām par Latvijas politisko «eliti,» piemēram, Eiropas Savienībai, kura no individuālo dalībvalstu veto ir atteikusies,» raksta Streips. Būtu prāta darbs to pašu darīt arī mūsu valsts «gudrajām galvām,» jo nudien nākamajos mēnešos būs risināmi būtiski jautājumi,» raksta Streips.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu