PS: Kristovskis nekad nav vērtējis cilvēkus pēc nacionālās piederības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Partijas «Pilsoniskā savienība» (PS) valde vēlā ceturtdienas vakarā sēdē izskatīja jautājumu par publikāciju interneta saitē pietiek.com un norāda, ka nepārprotami ir redzams, ka PS priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis jau pirms gada partijas biedru sarakstē ir aizrādījis uz partijas nostājai neatbilstošiem Aivara Sluča izteikumiem e-pasta vēstulē 2009. gada 15.oktobrī.

PS valde uzsver, ka Kristovskis nekad nav vērtējis cilvēkus pēc nacionālās piederības un ar cieņu un toleranci vienmēr izturējies pret visu tautību cilvēkiem, portālu «Apollo» informēja PS pārstāve Dace Balode.

Tāpat PS valde uzdeva partijas Ētikas komisijai izskatīt un vērtēt A.Sluča izteikumu būtību, kas Pilsoniskajai savienībai nav pieņemami. PS valde kategoriski nosoda jebkādus nacionālo piederību aizskarošus izteikumus. Partijai tie nav pieņemamu, kā jau tas norādīts PS Ētikas kodeksā.

PS valde atkārtoti uzsver, ka nekavējoties – jau tajā pašā dienā, pagājušā gada 15.oktobrī, atbildot uz Sluča izteikumiem biedru sarakstē, Kristovskis rakstīja: «Ir žēl, ka nepārdomāti izteicieni, e-pasta līmeņa varonība, paņem mūsu enerģiju. Histērija arī šeit nepalīdz. Atkal aicinu saglabāt veselo saprātu un neapkarot vienam otru šajos jautājumos, kam nav tieša sakara ir mūsu programmu un mērķiem.»

Saeimas ārkārtas sēdē lems par neuzticības izteikšanu ārlietu ministram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu