Kristovskis: «pietiek.com» raksts nepelnīti iedragā manu reputāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ārlietu ministrs Ģirts Valdis (PS) Kristovskis piektdien nosūtījis portālam «Pietiek.com» aicinājumu atsaukt publikāciju, kas nepatiesi atspoguļo viņa teikto kādā e-pasta vēstulē «Pilsoniskās savienība» biedru sarakstē, jo tie nodarījuši būtisku kaitējumu viņam kā politiķim un ārlietu ministram.

«Es, kā partijas «Pilsoniskās savienības» (PS) un partiju apvienības «Vienotība» priekšsēdētājs un Latvijas ārlietu ministrs, aicinu portālu «pietiek.com» atsaukt rakstu «Kristovskis piekrīt Slucim: «Kā ārsts es nevarētu ārstēt krievus vienlīdzīgi latviešiem», jo tas neatbilst patiesībai. Minētais raksts sagroza manis teikto un nepelnīti iedragā manu politisko reputāciju Latvijā un ārpus tās robežām,»- tā Kristovskis.

Kristovskis turpina: «Žurnālists Lato Lapsa minētajā publikācijā apraksta kādu manu e-pasta vēstuli PS biedru sarakstē, nepatiesi norādot, ka tā ir tieša atbilde uz PS biedra Aivara Sluča nekorektajiem un neētiskajiem izteikumiem. Šie apgalvojumi nodarījuši būtisku kaitējumu man kā politiķim un ārlietu ministram, liekot domāt, ka atbalstu ārsta ētikai nepieņemamus izteikumus un nacionālā naida kurināšanu. Šis melīgais raksts nodara ļaunumu arī Latvijas valstij, radot satraukumu sabiedrībā un negatīvā nozīmē pievēršot uzmanību starptautiskajā vidē.»

Pēc Kristovska domām, īpaši nekorekts no žurnālistikas ētikas un profesionalitātes viedokļa ir virsraksts, kas veidots tādā formā, ka Sluča izteikums kļuvis Kristovska teikto, tāpēc ārlietu ministrs aicina «Pietiek.com» atsaukt publikāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu