Kalniete: notiek apšaušana pa vienam no mugurpuses

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas «Pilsoniskā savienība» (PS) valdes locekle un Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete uzskata, ka pašlaik tiek īstenota mērķtiecīga nomelnošanas kampaņa ar mērķi diskreditēt politiķus gan no PS, gan no citām «Vienotības» partijām, portālam «Apollo» pavēstīja «Pilsoniskās savienības» preses sekretāre Dace Balode.

Kalniete uzskata: ir acīmredzami, ka virkne faktu un publikāciju, kas parādījušās pēdējā laikā, galvenokārt ir opozīcijas politiskas cīņas sastāvdaļa, jo pretējā gadījumā vienu gadu, trīs vai 10 gadus seni notikumi būtu aktualizēti jau agrāk, lai šos faktus varētu vērtēt vēlētāji pirms Saeimas vēlēšanām.

Balode norāda, ka viņu rīcībā ir informācija, ka ir sagatavoti vēl aptuveni desmit «kompromitējoši materiāli». Viņa norāda, ka «pēc negaidītās «Vienotības» uzvaras 10. Saeimas vēlēšanās», tendenciozā kompromitēšana turpināsies tik ilgi, līdz neviens partijas biedrs «nebūs saglabājis reputācijas paliekas».

«Sabiedrības acīs tos visiem spēkiem centīsies padarīt par tādiem pašiem «kā visi citi». Tikai no šiem «citiem» neviens vairs neko negaida, kamēr no «Vienotība» sagaida godīgu politiku un tai nepiedod neko,» norāda Balode.

Balode uzsver, ka vislielākais trieciens ir vēlētāju cerību sagraušana tagad, kad cilvēki ir noticējuši, ka ar savu balsi ir spējīgi ietekmēt politikas veidošanu Latvijā.

«Tas, kas notiek pašlaik, ir pretēji jebkurai loģikai, tāpēc tā nav «signālraķete», lai pievērstu uzmanību viena vai otra politiķa darbībai, tā ir «apšaušana pa vienam no mugurpuses», tas ir mēģinājums iznīcināt jebkuru ticību mūsu valstij,» uzskata Sandra Kalniete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu