Urbanovičs nosauc Zatlera problēmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

«Skandāls ap ārlietu ministru Ģirtu Valdi Kristovski - tā nav paša Kristovska un pat ne premjera problēma. Tā ir Valsts prezidenta Valda Zatlera problēma,» šādu viedokli intervijā radio «Balkom 93,9» pauda «Saskaņas centra» līderis Jānis Urbanovičs, vēstī «Mixnews.lv».

«Ar Kristovski un Dombrovski viss ir skaidrs - viņi abi cīnījās par to, lai viņu draugi no «Visu Latvijai!» tiktu koalīcijā, tāpēc attiecībā uz šiem cilvēkiem nekādām ilūzijām nevajadzētu būt. Toties nav skaidrības par Zatleru. Pēc konstitūcijas, ārlietu politikas kursu, kuram jāpakļaujas Valsts prezidentam, diktē ārlietu ministrs. Pirms Zatlers dosies uz ASV vai Krieviju, viņam būs jāiziet instruktāža ārlietu ministrijā, kā uzvesties,» skaidroja Urbanovičs.

Urbanovičs esot pārsteigts nevis par pašu saraksti, bet gan to, ka tāds cilvēks kā Kristovskis izvirzīts par ārlietu ministru.

Pēc Urbanoviča domām, ja Kristovskim ir svarīga Latvijas nākotne, viņam būtu tūlīt pat jāatkāpjas no amata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu