Dzintars: «Vienotība» tagad var izbaudīt, kā ir, ja dēvē par neonacistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Apvienība «Vienotība» tagad var izbaudīt, kā tas ir, ja kādu no tās politiķiem dēvē par neonacistu, ksenofobu un vēl citos līdzīgos vārdos, - tā otrdien parlamenta ārkārtas sēdē, kurā tiek lemts par ārlietu ministra Ģirta Valda Kristovska (PS) atsaukšanu no amata, sacīja Nacionālās apvienības parlamenta deputāts Raivis Dzintars.

Tādejādi Dzintars apvienībai «Vienotība» atgādināja pēcvēlēšanu laiku, kad tika veidota valdība. Toreiz vairāki «Vienotības» pārstāvji uztraucās, ka Nacionālās apvienības uzskati varētu traucēt jaunās valdības darbu gan ar Rietumiem, gan Maskavu.

Dzintars uzsvēra, ka otrdienas balsojums ir dēvējams par «dīvainu, taču tam ir pamācoša nozīme». ««Vienotībai» tagad ir iespēja uz savas ādas izbaudīt, kā ir, kad tevi dēvē par neonacistu. Atgādināšu latviešu sakāmvārdu – nedari citam to, ko pats negribi, lai dara tev,» pauda Dzintars.

Vienlaikus parlamenta opozīcijas rosinājumu izteikt neuzticību ārlietu ministram tikai dienu pēc stāšanās amatā Dzintars un viņa pārstāvētā apvienība neatbalstīs. «Ne jau neuzticību, bet līdzjūtību jāizsaka Kristovskim. Aicinu balsot pret,» sacīja Dzintars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu