Opra Vinfrija atkal Holivudā sakrājusi visvairāk naudiņas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

ASV biznesa izdevums «Forbes» par bagātāko Holivudas sievieti atzinis televīzijas dīvu Opru Vinfriju, kura, pateicoties savai producentu kompānijai, televīzijas raidījumu specizlaidumiem, slavenā sarunu šova noslēguma sezonai, žurnālam, radiostacijai un interneta vietnei, laikā no 2009.gada 1.jūnija līdz šā gada 1.jūnijam nopelnījusi 315 miljonus ASV dolāru (161 miljonu latu).

Bagātāko Holivudas sieviešu saraksta otrajā vietā nokļuvusi R&B dziedātāja Bejonsa Noulza, kas šajā periodā ar koncertturneju un reklāmas līgumiem nopelnījusi 86 miljonus dolāru. Trijnieku noslēdz popmūzikas princese Britnija Spīrsa, kas šajā laikā savu bagātību palielinājusi par 64 miljoniem dolāru.

Ceturtā un piektā vieta tikusi vēl divām popmūzikas zvaigznēm - skandalozajai «Lady Gaga», kas nopelnījusi 62 miljonus dolāru, un Madonnai, kuras bagātība pieaugusi par 58 miljoniem ASV dolāru.

Sestajā vietā nonākusi Sandra Buloka - visdārkākā Holivudas aktrise laikā no 2009.gada līdz 2010.gada 1.jūnijam nopelnījusi 56 miljonus dolāru.

Viņai pa pēdām seko televīzijas zvaigzne Elena Dedženeresa (55 miljoni ASV dolāru), 17 gadus vecā tīņu popzvaigzne Mailija Sairesa (48 miljoni dolāru), kantri dziedātāja Teilora Svifta un tiesnese Džūdija Šaindlina, kas vada savu tiesas realitātes šovu «Judge Judy» - abas nopelnījušas 45 miljonus dolāru.

Kopumā desmit Holivudas bagātākās sievietes gada laikā nopelnījušas 835 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu