Grupa «Labvēlīgais Tips» piedāvā singlu «Kurvis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kamēr vēl nav noticis Ziemassvētku brīnums – pieņemts valsts budžets, un kamēr vēl visās malās nav sācis skanēt džinglbels, grupa «Labvēlīgais Tips» klausītājiem piedāvā singlu [s:36083].

Jau ziņots, ka Labvēlīgā Tipa jaunais albums «Kurvis» iznāca oktobrī, un tas tika prezentēts tāda paša nosaukuma grupas lielajos šovos Rīgas Kongresu namā. Tagad pienākusi kārta arī singlam «Kurvis».

«Kurvis» ir īpaši piemērota dziesma apsveikuma koncertiem, lielākām un mazākām jubilejām, un tas arī ir grupas sveiciens visiem latviešiem pasaulē valsts svētkos. Nosaukuma «Kurvis» nozīmīgumu paši mākslinieki skaidro: «Kurvis jeb grozs ir latviešu identitātes neatņemama sastāvdaļa. Latvieša dzīves gājums sākas ar kurvi jeb šūpuli, un visu dzīvi tas pavada viņu savā ceļā – pirmais atraidījums no meitenes, kartupeļu talka rudenī, sēņu laiks, kukuļu kurvis, lielveikalu invāzija, iztikas minimuma grozs, groziņvakars kultūras namā...».

Savukārt dziesma «Tā man iet», kas joprojām skan radiostacijās un ir nonākusi arī topu virsotnēs, tagad, pateicoties «N’Works», dzirdama arī jaunās skaņās. Šī ir pirmā grupas «Labvēlīgais Tips» dziesma, ko remiksējis Normunda Rutuļa projekts «N’Works».

Albumu «Kurvis» un tā remiksu versijas ir pieejams mūzikas portālos «doremi.lv» un «platforma.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu