5 sieviešu paradumi, kuri kaitina vīriešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

[s:36146]  Jūs kaitina izmētātas zeķes, saburzīts kreks un alus futbola mača laikā? Ir dažas lietas, kuras nesaprot vīrieši.

1. Kārtības mīlestība. Jums nepatīk, ka lietas izmētātas pa visām malām? Protams, kārtības mīlestība ir apsveicama īpašība. Ticiet, ka jūsu mīļotajam vīrietim ir stipri vienalga vai viņa zeķes atrodas blakus sporta tērpam vai atsevišķā plauktiņā glīti noliktas viena otrai blakus.Parasti viņa domas aizņem globālākas lietas.
Ja jūs nespējat dzīvot bez ideālas kārtības mājā, tad atcerieties: TĀ IR JŪSU PROBLĒMA. Tīriet, spodriniet un berziet, jo jūs to darāt tikai sev. Ja pārējie ģimenē nealkst pēc tādas kārtības, jums jāsamazina prasības.

2. Diētas. Laiku pa laikam jūs ievērojat diētu, par to gribat  parunāt ar savu mīļoto cilvēku un dažreiz ko diētisku arī pasniegt galdā viņam.
Ja gribat atbrīvoties no kāda lieka kilograma - dariet to, bet neinformējiet par to viņu.Ja jūsu izskats mainīsies, jūsu pašapziņa pieaugs, viņš to ievēros, bet viņam ir pilnīgi vienalga kādā ceļā jūs ieguvāt lielisko izskatu.

3. Aromāti. Jūs mēdzat aizrādīt, ka viņš aizmirsis lietot dezodorantu. Tomēr vīrieši uz dažādām smaržām un smakām reaģē daudz stiprāk nekā sievietes. Vīriešiem patīk dabīgs sievietes aromāts, nevis franču smaržas. Dabīgais aromāts vīriešos izraisa seksuālo dziņu, bet jūsu jaunās smaržas šo interese var slāpēt.

4. Draudzenes. Jums patīk viņam stāstīt par savām draudzenēm, un jūs gribat, lai viņš jūs atbalsta un akceptē jūsu un apkārtējo attiecības.
Viņam jau ar vienas sievietes jūtām un emocijām grūti tikt galā, jūs vēl gribat, lai viņš iejūtās jūsu draudzeņu lietās. Tomēr, ir iespējams, ka kāds stāstījums par draudzeni viņu var ieinteresēt iepazīties ar viņu tuvāk...
Jūs un jūsu draudzenes ir «ierobežota teritorija», neiesaistiet tajā viņu.

5. Atmiņas. Jūs dievināt atmiņas par to, kā abi iepazināties un gribat, lai arī viņš šajās atmiņās piedalās.Emocijas un detaļas nav tas, kas viņu interesē - galvenais viņam ir rezultāts. Un pļāpāšana par pagājušām lietām viņu neinteresē, galvenais, ka esat kopā.
Te nu labāk noder jūsu draudzenes, iesaistiet viņas šajās atmiņu detaļās, raksta aif.ru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu