Signe Valtere izjaukusi draugu ģimeni, kļūstot par mīļāko?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere esot «pielikusi pirkstu» SIA «Hanzas mēbeles» un bāra «Coyote Fly» īpašnieka Oskara Skaras (31) un viņa sievas - modeles Laines Skaras (23) attiecību izjukšanā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Nemelošu, mēs ar Oskaru vairs neesam kopā!» «PDz» atklāti pateikusi Laine. Viņa stāsta, ka pāris pašķīries vasarā, jo bijuši sastrīdējušies, taču Lainei bijusi iekšēja sajūta, ka viņa ar Oskaru vēl varētu būt kopā: «Līdz brīdim, kad piedzīvoju briesmīgu nodevību - mūsu ģimenes draudzene Signe Valtere, cilvēks, kuru ielaidu savā mājā, atvēru viņai durvis un sirdi, laikā, kad ar vīru dzīvojām šķirti, kļuva par viņa mīļāko.»

Lainei visbriesmīgākais šķietot tas, ka Signe to darījusi apzināti. Nu Laine jūtoties kā vāvere ritenī - īrē dzīvokli ar to pašu draudzeni, ar kuru dzīvoja pirms satika Oskaru. Ar vīru viņa nekontaktējoties un neinteresējoties, kas notiek Oskara un Signes attiecībās: «Es to negribu zināt. Pat negribu pieminēt tās sievietes vārdu!» «PDz» atklāj Laine. Bijis brīdis, kad viņa grasījusies sniegt tiesā laulības šķiršanas pieteikumu, bet tad sieviete sapratusi, ka negrib tam tērēt spēkus un enerģiju.

Signes Valteres komentārs par Laines stāstu esot bijis skops: «Es par savu privāto dzīvi nerunāju! Vai mēs ar Oskaru esam pāris? Mēs jau sen esam labi draugi.»

Tas, ka Oskars, Laine un Signe kādreiz bijuši labi draugi varot apliecināt ne viens vien «Coyoye Fly» apmeklētājs.

Rīdzinieks Oskars Skara un valmieriete Laine Līsmane  satikušies pirms 3 gadiem iepriekšminētajā Oskara klubā. Pāris mija gredzenus maģiskajā datumā - 08.08.08.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu