Viņķele par Vaškeviča aizturēšanu: tas bija pārsteigums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Tas bija liels pārsteigums,» tā par Finanšu ministrijas (FM) Nodokļu un muitas administrēšanas politikas departamenta direktora vietnieka Vladimira Vaškeviča aizturēšanu sakarā ar 50 tūkstošu eiro (35,1 tūkstoša latu) kukuļa došanu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) amatpersonai intervijā Latvijas Radio saka FM parlamentārā sekretāre Ilze Viņķele (V).

«Otrdienas rīts FM būtiski atšķīrās no ikdienas rutīnas, jo bija apjukums, informācijas trūkums par to, kas noticis, neskaidrība. Dažiem kolēģiem naktī bija jāpiedalās kratīšanas operācijā,» stāsta Viņķele.

Viņķele atturējās kolēģi Vaškeviču raksturot kā ierēdni, norādot, ka neesot bijis tas gods strādāt ar viņu kopā, ja neskaita dažus mēnešus, kopš viņa ieņem posteni FM. Viņķele norādīja, ka viņai esot radies priekšstats par Vaškeviča kunga darbību no publikācijām medijos, kā arī no uzsāktajiem kriminālprocesiem.

«Vaškeviča kunga reputācija tālu neatbilst tam, ko es uzskatu par labu reputāciju,» atzīst Viņķele.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu