Aculiecinieks: šāvējs jau ieradās uz kino, agresīvi noskaņots

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lai arī advokāti apgalvo, ka aizdomās par slepkavību aizturētais Nikolajs Zikovs šāvis, atvairot uzbrukumu un kļūstot par nemotivētas agresijas upuri, jauna aculiecinieka liecība, kas ir laikraksta «Diena» rīcībā, vēsta, ka Zikovs jau uz kinoseansu ieradies agresīvi un bravūrīgi noskaņots.

Miesās brangais skatītājs, virzoties uz savu sēdvietu, esot traucējis pārējos un «uzvedies augstprātīgi, kā saimnieks». Apsēdies viņš sācis «nenormāli skaļu ēšanas procesu». «Manuprāt, tas nebija popkorns, bet gan čipsi,» stāsta aculiecinieks.

Pirms Aigara Egles iebildes Zikovam par trokšņošanu izteikusi kāda no viņa netālu sēdoša krievu valodā runājoša sieviete, norādot: «Ar tādu attieksmi pret šo filmu viņam būtu jāskatās bojeviks.» Pēc tam sekojis Egles aizrādījums, taču arī tad Zikovs turpinājis skaļo ēšanu, un tad Egle uz brīdi izsitis ēdējam paku no rokas, kas nokaitinājis šāvēju.

Savukārt kāds cits aculiecinieks LTV1 raidījumam «Panorāma» stāsta, ka izbrīnu izraisījis fakts, ka šāvējs pēc slepkavības nav mēģinājis bēgt - «Kinoteātri viņš varēja paspēt pamest vismaz kādas divas, trīs reizes, jo durvis jau bija atvērtas, un neviens viņu nepamanītu,» stāsta Andrejs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu