Ivo Fomins šodien Liepājā prezentē albumu «Pulss»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šovakar, Latvijas 1.Rokkafejnīcā Liepājā, festivāla «Mēs - liepājnieki» ietvaros notiks Ivo Fomina jaunā albuma «Pulss» prezentācijas koncerts. Koncerta norises vietā būs pieejams arī jaunais albums un ikviens varēs saņemt grupas dalībnieku autogrāfus. 

Jau ziņots, ka 14.martā nāca klajā Ivo Fomina jaunais studijas albums «Pulss», kurā iekļautas pavisam 12 paša Ivo rakstītas dziesmas, kuras producējuši viņa grupas dalībnieki. Kopējā albuma noskaņa ir pilna enerģijas un rokenrola. Pašlaik Ivo gatavojas pavasara koncertiem un plāno sniegt  arī lielāku koncertu Rīgā jau aprīļa beigās. Informācija sekos. 

Pašlaik radiostacijās skan viņa aktuālais singls «Viņam nav laika», kas arī ir iekļauts jaunajā albumā, kurā bez jau zināmām un publicētām dziesmām ir  vairākas līdz šim nekur neskanējušas dziesmas, kas iepriecinās ikvienu latviešu rokmūzikas cienītāju. Ivo neliks vilties nevienam, kas sagaida enerģisku rokmūziku no Liepājas. Tieši Ivo šobrīd ir galvenais šī vēsturiski noturīgākā žanra galvenais karognesējs Latvijā.

Albuma ierakstā piedalījušies :
Ivo Fomins (vokāls), Roberts Dinters (ģitāra), Kristaps Leitis (bass) un Edgars Šmiukšis (bungas). Pie ierakstu pults strādājis Egils Mežs. Papildus ierakstā piedalījušies arī Kristofers Knesis (taustiņu instrumenti) un Normunds Kalniņš (taustiņu instrumenti). Dziesmu miksēšanā un apstrādē piedalījies Māris Priede. Ieraksta pamatmateriāls ierakstīts Ivo studijā «FM Sound Studio» un Roberta Dintera mājas studijā «Robotrec» Liepājā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu