«Musiqq» pirms došanās uz «Eirovīzijas» sniegs koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Duets «Musiqq», kas ar dziesmu «Angel in Disquise» pārstāvēs Latviju starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa finālā Diseldorfā, dažas dienas pirms došanās uz Vāciju sniegs savu līdz šim vērienīgāko koncertu «Dzīve izdodas». 

Koncerts notiks 29. aprīlī mūsdienu kultūras centrā «Sapņu fabrika» un ar to «Musiqq» vēlas pateikties faniem par atbalstu nacionālajā atlasē. Piedaloties pavadītājmūziķu grupai un daudziem viesiem, duets izpildīs savas slavenākās dziesmas «Abrakadabra», «No 10 - 10», «Dzimšanas diena», «Kruīza kontrole», «Viņa», kā arī koncerta titulgabalu un šā brīža aktuālāko hitu «Dzīve izdodas». Protams, skanēs arī «Eirovīzijas» dziesma. 

Koncerts plānots kā spilgts šovs, kas mūziķiem varētu sniegt nepieciešamo atbalstu pirms došanās uz Vāciju. Nav noslēpums, ka gatavošanās konkursam prasa daudz līdzekļu un arī visi vācu puses piedāvātie skatuves pakalpojumi Diseldorfā jāapmaksā mūziķiem vai viņu izdevējiem. Tādējādi ikviens, kurš iegādāsies koncerta biļeti par 7 latiem, būs sniedzis reālu palīdzību Latvijas startam «Eirovīzijā». 

  • Jāpiebilst, ka atbilstoši «Musiqq» dzīvīgi aktīvajai mūzikai, zālē būs tikai stāvvietas.
  • Biļetes jau nopērkamas «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās un interneta vietnē «bilesuparadize.lv».

Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ izdariet savu izvēli jau laicīgi!
Koncerta laikā varēs iegādāties arī «Eirovīzijas» vajadzībām sagatavoto «Angel In Disquise» veicināšanas singlu ar dziesmas oriģinālversiju un pilnīgi jauniem remiksiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu