«Double Faced Eels» ir jauns muzikālais stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Double Faced Eels» pavasara iestāšanos atzīmēs kopā ar faniem un jaunu muzikālo stāstu. 

«Mazliet Pazaudēts»

Šo stāstu klātienē varēs izbaudīt ikviens interesents, kritiķis un klausītājs, jo pirmo reizi grupa, piedāvā skaņdarbu (no 24.03. – 28.03) lejuplādēt absolūti BEZ MAKSAS savā oficiālajā mājas lapā «dfe.lv»
Ņemot vērā fanu interesi par grupas trešo studijas albumu no 31. marta DFE sadarbībā ar «perkamkopa.lv» izsludina vēl nebijušu mazcenas akciju – CD «Vēl patiesāk» par nieka 1,98Ls.

Lūk ko par to saka Valdis no Rīgas: «Manuprāt vienkāršs neprāts, kāpēc lai to neizmantotu arī es?"

Administrācija atgādina, ka CD skaits ir ierobežots, tāpēc, kas pirmais brauc tas pirmais maļ. P.S. Albums jau ir ieguvis starptautisku atzinību, tāpēc, kas to ir dzirdējuši... komentāri lieki.

Protams ar grupu būs iespējams arī tikties ne tikai virtuāli, bet arī klātienē. Jau rīt 25. martā Double Faced Eels kāps uz «Četru Baltu Kreklu» (Rīga) skatuves, kur kā paši puiši atdzīst: «muzikālā performance būs nedaudz savādākās krāsās nekā līdz šim, tāpēc neaizmirsti uzvilkt žaketi ar baltu kreklu».

Dziesma lejuplādējama BEZ MAKSAS: «dfe.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu