Lindsija Loena noraidījusi prokurora piedāvāto vienošanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena noraidījusi prokurora piedāvāto vienošanos par vainas atzīšanu apsūdzībā par 2500 ASV dolāru (1290 latu) vērtas zelta kaklarotas zādzību no kāda Losandželosas juvelierizstrādājumu veikala, trešdien paziņoja prokurors.

Iepriekš notikušajā tiesas sēdē tiesnesis noteica, ka 24 gadus vecajai aktrisei līdz 23.martam jāizlemj, vai viņa pieņems prokurora piedāvāto vienošanos, kā gadījumā viņai ieslodzījumā būs jāpavada līdz 90 dienām, vai arī tiks uzsākts tiesas process, kura laikā aktrisei būs jāmēģina pārliecināt zvērināto žūrija par savu nevainīgumu.

22.aprīlī Loena dosies uz iepriekšējo noklausīšanos pie cita tiesneša, kurš izlems vai ir pietiekami daudz pierādījumu, lai uzsāktu tiesas procesu.

Tiesā iesniegtajā apsūdzībā teikts, ka aktrise 22.janvārī izgājusi no juvelierizstrādājumu veikala ar zelta kaklarotu, par to nesamaksājot. Vēlāk veikala īpašnieks par zādzību ziņojis Losandželosas policijas departamentam.

Pirmajā noklausīšanās reizē 9.februārī Loena savu vainu apsūdzībā neatzina. Ja viņa tomēr tiks atzīta par vainīgu, aktrisei varētu tikt piespriests sods līdz pat trim gadiem ieslodzījumā.

Pagājušajā gada decembrī pret Loenu tika veikta izmeklēšana saistībā ar uzbrukumu rehabilitācijas centra "Betty Ford Centre" darbiniecei. Aktrise oktobrī labprātīgi devās uz rehabilitācijas klīniku Dienvidkalifornijā, jo viņas testi uz narkotisko vielu klātbūtni organismā uzrādīja pozitīvu rezultātu. Šie testi tika veikti saistībā ar 2007.gadā piespriesto nosacīto brīvības atņemšanu uz trīs gadiem, kas aktrisei tika piespriesta par agresīvu braukšanu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu