Obamu jaunais suns košļā viesu kājas un naktīs ālējas (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Obamu ģimenes jaunajam kucēnam patīk košļāt ASV Baltā nama viesu kājas un naktīs viņš ālējas, neizrādot nekādu bijību pret jauno prezidentu, atklāja ASV Pirmā lēdija Mišela Obama.

"Viņš daudz spēlējas. Viņš ir mazliet traks, bet galu galā viņš vēl ir kucēns. Viņam patīk košļāt cilvēku kājas," stāstīja Obama, tiekoties ar Baltā nama personāla aptuveni simts bērniem, kas viņu iztaujāja par ģimenes jaunā mīluļa, sešus mēnešus vecā kucēna Bo dzīvi Baltajā namā.

Melnbaltais šunelis arī neievēro Baltā nama diennakts kārtību, naktīs rīkojot jandāliņus.

"Bija kādi desmit vakarā. Visi gulēja, un mēs izdzirdējām riešanu un lēkāšanu," stāstīja Obama. "Es un prezidents gājām skatīties, domājot, ka tur ir kāds cilvēks. Bet tas bija tikai Bo. Viņš spēlējās ar savu bumbu."

Kā jau ziņots, sešus mēnešus vecais kucēns Bo Obamu ģimenei Baltajā namā pievienojās Lieldienu brīvdienās, prezidentam turot savu solījumu - ievēlēšanas gadījumā paņemt suni.

Obamu meitenēm Melijai un Sašai sešus mēnešus veco Portugāles ūdenssuni uzdāvinājis tuvs ģimenes draugs, Masačūsetsas senators Edvards Kenedijs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu