Igijs Pops izdos kaverversiju albumu ar franču un amerikāņu balādēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu rokmūziķis Igijs Pops ieplānojis izdot kaverversiju albumu, kurā viņš dziedās grupas «The Beatles», Freda Nīla, Serža Gensbūra, Anrī Salvadora un citu mūziķu balādes.

«Tur nebūs rokdziesmu,» intervijā ar mūzikas žurnālu «Billboard» atklāja Igijs Pops. Pēc viņa vārdiem, albumā, kurš jau ir gandrīz pilnībā ierakstīts, lielākoties būs dzirdamas amerikāņu un franču klasiskākās melodijas, tostarp Freda Nīla dziesma «Everybody's Talkin'» un Bītlu «Michelle». «Es gribētu to izdot šogad uz Ziemassvētkiem, un ja tas neizdosies, tad domāju, ka tas iznāks nākamgad janvārī - bet noteikti ziemā.»

Albums kļūs par savdabīgu turpinājumu Igija Popa iepriekšējam albumam «Preliminaires», kas iznāca 2009.gadā jūnijā. Iedvesmu albumam mūziķis guva no franču rakstnieka Mišela Velbeka romāna «Varbūt ir sala», tāpēc vairākas dziesmas tajā ir franču valodā, ieskaitot džeza standartu «Autumn Leaves».

Pēc iecerēta ieraksta izdošanas Igijs Pops plāno ķerties pie savas grupas «The Stooges» albuma veidošanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu