«Z-Scars» savu ziemas-pavasara tūri noslēgs Afganistānā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Noslēgumam tuvojas grupas «Z-Scars» Latvijas 2011.gada ziemas-pavasara tūre, kuras ietvaros mūziķi sniedz stundu un trīsdesmit minūtes garus koncertus 13 Latvijas pilsētās.Koncertos grupa atskaņo savas labāko dziesmu izlases «Z-Scars 2001-2011» dziesmas.

Ir atlikuši koncerti: 

  • 15.04 Jēkabpilī «Cita atpūta»,
  • 16.04 Tukumā «Jet cafe»,
  • 22.04 Liepājā «Fontain palace».

«Ļoti priecājamies, ka uz mūsu pasākumiem vēljoprojām cilvēki nāk,pie tam 80% no koncertu apmeklētājiem dzied līdzi, zin dziesmām vārdus un tas mums ir galvenais.Mūsu grupas lielākā bagātība ir mūsu atpazīstamās dziesmas, par kuru noklausīšanos dzīvajā koncertā mūsu pasākumu apmeklētāji balso ar sevis nopirkto biļeti», stāsta Andris Kivičs. «Lielu paldies mēs gribētu pateikt kompānijai «RJK» par to, ka visos tūres koncertos mums bija sava aparatūra un cilvēki, kas rūpējās par maksimāli labāko iespējamo skaņu. Gribam pateikties arī «Latviešu radio», kas informatīvi atbalstīja grupu visas tūres garumā.« 

Pēc veiksmīgi aizvadītiem «Z-Scars» labāko dziesmu izlases koncertiem visā Latvijā, grupa saņēmusi piedāvājumu Latvijas republikas neatkarības deklarācijas pasludināšanas gadadienā doties uz Afganistānu, lai uzstātos Latvijas, ASV un Norvēģijas kontingenta karavīriem. Grupai paredzēti trīs koncerti - Kabulā, Maimanā un Mazar-i-Šarifā. «Z-Scars» spēlēs savas populārākās dziesmas kā arī īpaši šim pasākumam ir sagatavotas 8 tādu mākslinieku kā «U2», «Depeche mode», «Nickelback», «Oasis» u.c. kaverversijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu