Daugaviņš zaudējuma attālumā līdz izkrišanai no AHL <i>play-off</i>

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Zaudējuma attālumā līdz izkrišanai no Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas otrdien nokļuva latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Binhemtonas «Senators» komanda.

Austrumu divīzijas pusfinālsērijas ceturtajā spēlē «Senators» savā laukumā ar 3:6 (0:1, 2:1, 1:4) zaudēja Mančestras «Monarchs» vienībai.

Šajā mačā Daugaviņš izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vēl trešās trešdaļas vidū «Senators» komanda spēja panākt rezultātu 3:3, tomēr atlikušajā laikā «Monarchs» hokejisti guva trīs bezatbildes vārtus.

«Senators» komandā trīs vārtus guva Raiens Potalnijs, bet par spēles pirmo zvaigzni jau otro maču pēc kārtas tika atzīts «Monarchs» vienības uzbrucējs Bads Holovejs, kura kontā šoreiz bija trīs rezultatīvas piespēles.

Sērijā līdz četrām uzvarām «Monarchs» izvirzījās vadībā ar 3-1. Nākamā spēle notiks trešdien un atkal tiks aizvadīta Binhemtonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu