Daugaviņam sezona AHL turpinās, izlasei nāksies pagaidīt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā AHL komanda Binghemtonas «Senators» aizvadītajā naktī iekļuva Kaldera kausa izcīņas otrajā kārtā.

«Senators» hokejisti pirmās kārtas sērijas izšķirošajā, septītajā spēlē izbraukumā ar 6:5 papildlaikā uzvarēja Mančestras «Monarchs», tādejādi atspēlējoties sērijā no 1-3 un svinot panākumu ar 4-3.

Daugaviņš aizvadītajā mačā izcēlās ar diviem metieniem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Mača gaitā «senatori» bija vadībā ar 3:0 un 4:1, tomēr «Monarchs» atspēlējās un pat izvirzījās vadībā. Izlīdzinājumu «Senators» panāca tikai nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām, bet papildlaika 4. minūtē Raiens Potulnijs guva uzvaras vārtus. 

Kaldera kausa otrajā kārtā «Senators» komanda tiksies ar Portlendas «Pirates» un šī sērija sāksies 27. aprīlī, bet beigsies ne ātrāk par 2. maiju, tādejādi uz pasaules čempionāta pirmajām divām spēlēm pret Čehiju un Somiju Daugaviņš noteikti nepaspēs.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu