Opras Vinfrijas vārdā nosauc ielu Čikāgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Lai godinātu Opru Vinfriju, amerikāņu televīzijas dīvas vārdā nodēvēta kāda iela Čikāgā - tagad Nortkārpeneras avēnijas simtais kvartāls saucas Opras Vinfrijas ceļš.

«Tas patiesi ir bīnumstāsts par kādu mazu, krāsainu meiteni, kas piedzima Kociusko, Misisipi, uz sarkana, putekļaina ceļa, un kuras vārdā galu galā nosauca ielu pasaules brīnišķīgākajā pilsētā, Čikāgā,» atzina Vinfrija svinīgajā pasākumā trešdienas rītā. «Tāpēc - paldies! Tas ir labāk nekā saņemt «Oskaru» vai «Emmy».»

Pirms gandrīz 30 gadiem topošā televīzijas zvaigzne bija ieradusies Čikāgā, lai pretendētu uz raidījuma «AM Chicago» vadītājas amatu, vēl nezinot, ka viņas raidījums kļūs par vienu no visskatītākajiem amerikāņu televīzijā. Vinfrija atklāja, ka būtu tur palikusi arī tad, ja kāroto darbu nedabūtu. «Es nodomāju, pat ja es nedabūšu darbu, es sākšu darboties reklāmā, vienkārši lai varētu dzīvot šajā pilsētā, kas patiešām ir brīnišķīgākā pilsēta pasaulē.»

«Es tikai gribētu pateikt paldies pilsētas mēram un arī Čikāgai par manu uzņemšanu un to, ka man dots vārds un iespēja mainīt lietas,» piebilda Vinfrija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu