«Aerosmith» solista Stīvena Tailera memuāri kļuvuši par bestselleru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Grupas «Aerosmith» dziedātāja Stīvena Tailera autobiogrāfija «Does The Noise In My Head Bother You?» iekļuvusi bestselleru sarakstā, vēsta laikraksts «The New York Times».

Memuārus izdevis grāmatu apgāds «Ecco», kompānijas «HarperCollins» meitasuzņēmums. Pārdošanā tie nonāca šā gada 3.maijā. Laikraksts nemin, cik grāmatas eksemplāru ir pārdots, taču tā tā ir otrā veiksmīgākā grāmata kategorijā «dokumentālā literatūras cietajos vākos». Pirmajā vietā ierindojusies seriāla «30 Rock» autores un aktrises Tīnas Fejas grāmata «Bossypants».

Savā autobiogrāfijā Tailers stāsta, kā ir būt dzīvās rokmūzikas leģendas «Aerosmith» līderim - par uzdzīvi, naudu, slikto slavu, kautiņiem, viesnīcām, limuzīniem un rehabilitācijas centriem. Grāmatā viņš atklāj arī savu garīgo pusi, kas mēdz pazust aiz stereotipa par seksu, narkotikām un rokenrola, stāstot par savām mīlestībām un attiecībām ar četriem bērniem.

9.maijā iznāca Stīvena Tailera solo singls «(It) Feels So Good», kas ir dziedātāja otrais soli ieraksts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu