Foto: Virkne slavenību piedalās Opras Vinfrijas atvadu šovā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Par godu ASV sarunu šovu dīvas Opras Vinfrijas vadītā raidījuma 25. un pēdējai sezonai izveidoti divi iespaidīgi atvadu raidījumi ar dažādu slavenību piedalīšanos.

Tie tika uzņemti 13 000 sajūsminātu fanu priekšā.
 
«Šovakar tevi ieskauj tikai mīlestība,» Vinfrijai sacīja pirmā raidījuma vadītājs aktieris Toms Henks.

Tika slavināti gan Vinfrijas labdarības darbi, gan viņas sniegtā iedvesma, kas palīdzēja daudziem cilvēkiem sākt jaunu, labāku dzīvi un palīdzēt citiem.

«Tas nav nekāds noslēpums, ka Opra ir iedvesmojusi miljoniem cilvēku. Viņa ir sieviete, kas guvusi panākumus pašas spēkiem un vairāk nekā 25 gadus ir bijusi savu panākumu virsotnē, un viņa vēl aizvien iedvesmo un iedrošina cilvēkus sapņot, smagi strādāt, lasīt grāmatas, jautāt un izglītoties, neskatoties uz to, kas tu esi un no kurienes nāc,» sacīja popmūzikas karaliene Madonna.

Pirmajā no diviem raidījumiem piedalījās arī kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas «Bulls» spēlētājs Maikls Džordans, Holivudas aktieris Džeimijs Fokss, amerikāņu dziedātājs Stīvijs Vonders, amerikāņu dzejniece Maija Endželū, kā arī R&B dziedātājas Ališa Kīsa un Bejonsa.

Otru atvadu raidījumu vadīja amerikāņu aktieris Vils Smits kopā ar sievu Džeidu Pinketu Smitu, kuri sacīja, ka Vinfrija, neskatoties uz to, ka viņai pašai bērnu nav, ir bijusi mātes vietā miljoniem cilvēku un tas viņu nostāda dievietes statusā.

Priekšnesumus šajā raidījumā sniedza soulmūzikas dīva Areta Frenklina, reperis Ašers, Džošs Grobans, Petija Labella, grupa «Rascal Flatts» un Brodvejas zvaigzne Kristina Čenoveta. Savu atzinību Vinfrijai bija ieradušās izteikt arī tādas slavenības kā Halija Berija, Keitija Holmsa un R&B dziedātāja «Karaliene» Latifa.

Raidījumi tiks translēti nākamās nedēļas pirmdienā un otrdienā, pirms sarunu šova fināla epizodes trešdien.

Pirmā Opras Vinfrijas sarunu šova epizode tika translēta televīzijā 1986.gada 8.septembrī, un pēdējā epizode, kura translāciju piedzīvos nākamajā trešdienā, būs pēc kārtas 4561. Šovs tiek pārraidīts 150 valstīs, un katru nedēļu to vēro aptuveni 40 miljoni amerikāņu.
Sarunu šova 30 000 viesu vidū ir bijuši arī pieci ASV prezidenti - Džimijs Kārters, Džordžs H. V. Bušs, Bils Klintons, Džordžs V. Bušs un Baraks Obama.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu