«Ivo Fomins» iedrošina Latviju: «Aizveriet mutes reiz ciet, laižot jaunu radio singlu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «Ivo Fomins» nāk klajā ar jaunu radio singlu [s:38693]. Šī dziesma ir atrodama arī līdz šim jaunākajā grupas albumā «Pulss». Dziesma mazliet atšķiras gan no pēdējā laika Ivo Fomina dziesmām, gan no vairums dziesmām Latvijas mūzikas tirgū ar to, ka šī dziesma nebūt vairs nav par puķēm, mīlestību un saldsērīgiem solījumiem. Šī dziesma ir tiešs trāpijums mūsdienu Latvijas politikas savārstījumos. 

«Mēs noteikti bijām domājuši, ka šis būs viens no albuma singliem, jo dziesmā ir pārāk daudz, kas pateikts, lai to atstātu kā vienkāršu albuma dziesmu, bet, kad dziesma tika sacerēta un Guntars Račs ķērās pie vārdu rakstīšanas, mums nebija ne mazākās nojausmas par lieliem notikumiem, kuri mums stāvēja priekšā saistībā ar saeimas atlaišanas ierosinājumu,» aizrauts stāsta grupas līderis un vokālists Ivo Fomins.

«Šī bija viena no tām dziesmām, kura jau muzikāli pauda mūsu attieksmi un politisko nostāju, bet kad saņēmām no Guntara tekstu, bijām fascinēti par tiešo trāpijumu arī tekstuāli» atzīst grupas basģitārists Kristaps Leitis. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu