Džastinu Timberleiku uz balli uzlūdz ASV karaspēka kaprāle

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Neilgi pēc tam, kad aktrise Mila Kunisa pieņēma koplietošanas vietnē «YouTube» ievietoto ASV Jūras kājnieku karaspēka seržanta uzaicinājumu apmeklēt Jūras kājnieku karaspēka balli, arī Džastins Timberleiks saņēmis šādu pašu piedāvājumu.

Kā vēstīts iepriekš, seržants Skots Mūrs, kurš patlaban atrodas Afganistānā, interneta vietnē «YouTube» nesen ievietoja video, kurā lūdza filmas «Black Swan» («Melnais gulbis») aktrisi kopā ar viņu apmeklēt ikgadējo balli, kura norisināsies 18.novembrī Grīnvilā.

Par šo ielūgumu 27 gadus vecā aktrise uzzināja intervijas laikā televīzijas kanālā «Fox News», un dot savu piekrišanu ielūgumam Kunisu pamudināja tieši Timberleiks, ar kuru kopā viņa piedalījās filmā «Friends With Benefits».

Noskatoties Mūra video vēstījumu, Kunisa sacīja, ka piekrīt uzaicinājumam, un jautāja arī Timberleikam, vai viņš ieradīsies ballē, uz ko viņš atbildēja noliedzoši.

«Viņi negrib mani! Viņi grib tevi. Tev tas jādara savas valsts dēļ,» sacīja Timberleiks.

Tagad arī Mūra kolēģe kaprāle Kelsija de Santisa ir rīkojusies līdzīgi, uzaicinot Timberleiku kopā ar viņu apmeklēt Jūras kājnieku karaspēka balli 12.novembrī Vašingtonā.

Timberleiks pagaidām atbildi uz ielūgumu vēl nav devis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu