KNAB pratinājis «Jaunā viļņa» organizētājus Krutoju un Šenkmanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) konkursa «Jaunais vilnis» laikā pratinājis komponistu Igoru Krutoju un konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētāju Aleksandru Šenkmanu.

Kā ziņo portāls «ir.lv», abi esot izvaicāti par nekustamā īpašuma darījumiem Jūrmalā, kas varētu būt saistīti ar partijas LPP/LC līderi Aināru Šleseru.

Krutojs un Šenkmans tā sauktās «oligarhu lietas» ietvaros pratināti pagājušajā nedēļā, vēstī portāls, atsaucoties uz tā rīcībā esošo informāciju.

KNAB gan šo informāciju ne apstiprina, ne noliedz.

Tiek ziņots, ka par pratināšanām zinājusi Ģenerālprokuratūra, kā arī Valsts prezidents Andris Bērziņš, kurš konkursa rīkotājus bija pat uzaicinājis uz Rīgas pili.
 
Šenkmans pratināts pagājušās nedēļas vidū, bet Krutoju birojs nopratinājis nedēļas nogalē, pēc tam kad Šlesers publiskā preses konferencē bija rosinājis Krutojam piešķirt Latvijas pilsonību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu