Dārziņš Kazaņā nomināli otrajā maiņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» galvenais treneris Vladimirs Krikunovs Latvijas izlases uzbrucēju Lauri Dārziņu pagaidām iekļāvis komandas otrajā maiņā, vēsta izdevums «Sport-Express».

Dārziņš iekļauts vienā maiņā ar uzbrucējiem Jarko Immonenu un Staņislavu Bočarovu, kā arī ar aizsargiem Grigoriju Paņinu un Jevgeņiju Medvedevu.

Tuvākajā laikā «Ak Bars» komandai pievienosies Somijas izlases uzbrucējs Anti Mietinens. Viņš, visticamāk, aizvietos, Bočarovu, kurš vēl pagājušajā sezonā spēlēja Kazaņas jauniešu komandā «Bars».

Tikmēr pirmajā maiņā pagaidām ir uzbrucēji Aleksejs Morozovs, Niko Kapanens un Daniss Zaripovs, bet aizsardzībā spēlē Konstantīns Korņejevs un Iļja Ņikuļins.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Dārziņš Rīgas «Dinamo» sastāvā regulārajā čempionātā un Gagarina kausā kopā aizvadītajās 56 spēlēs guva 26 vārtus un izdarīja 28 rezultatīvas piespēles.

Kazaņas «Ak Bars» komanda uzvarēja pirmajos divos KHL čempionātos, bet pagājušajā sezonā Gagarina kausa Austrumu konferences pusfināla sērijā ar 1-4 piekāpās Ufas «Salavat Julajev».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu