Dārziņš Kazaņā jūtas lieliski

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas izlases un KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» uzbrucējs Lauris Dārziņš intervijā [s:39076] pastāstījis par jaunajiem komandas biedriem un par to, ko no viņa sagaida galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

«Lieliski! Visi puiši forši! Paspēju sadraudzēties jau dažas dienas pēc atbraukšanas,» jautāts par to, kā izdevies iejusties kolektīvā, atbild Lauris. «Viņi man parādīja pilsētu un pastāstīja, kurus restorānus labāk izvēlēties. Bet tad sākās smags darbs.»

Visvairāk jaunpienācējam esot palīdzējis pieredzējušais aizsargs Iļja Ņikuļins. «Bet vispār jau pirmā mēneša laikā man šeit ir uzradušies labi draugi. Piemēram, ārzemnieki, kuri šogad pievienojušies Kazaņas komandai.»

«Galva jau strādā kā nepieciešams, bet kājas, diemžēl, vēl netiek līdzi,» atzīst Dārziņš. «Tāpat vēl jāatrod sapratne ar maiņas biedriem - somiem Anti Mietinenu un Jarko Immonenu. Turklāt mēs kontaktējamies ne tikai uz ledus un ģērbtuvēs, bet arī brīvajā laikā

Lauris norāda, ka pagaidām nav bijis laika skumt pēc Rīgas, turklāt līdzi esot ģimene, bet Tatarstānas galvaspilsēta ir ļoti skaista. Pagaidām gan sanācis tikai aiziet uz restorāniem un veikaliem, taču, kad būs vairāk brīva laika, komandas biedri esot apsolījuši noorganizēt ekskursiju.

«No leģionāriem vienmēr gaida rezultativitāti,» reāli spriež Dārziņš. «Labi aizvadīju iepriekšējo sezonu. Domāju, ka tādēļ «Ak Bars» par mani ieinteresējās. Tādejādi Vladimirs Krikunovs cer, ka atkārtošu vai pat uzlabošu pagājušās sezonas rezultativitāti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu