Dārziņš: ceru, ka turpināšu gūt vārtus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš ir priecīgs par gūtajiem vārtiem, tomēr uzsver, ka galvenais ir komandas sasniegtais rezultāts, vēsta [s:39441], atsaucoties uz «sport-express.ru».

Svētdien mačā pret Magņitogorskas «Metallurg» (4:2) Dārziņš guva savus otros vārtus šajā sezonā.

«Mūs nevajadzēja papildus motivēt tik spēcīgam pretiniekam. Spēlēja divi tradicionālie Austrumu konferences favorīti. Turklāt pēc sāpīgā zaudējuma Ufā mēs labi noskaņojāmies cīņai Magņitogorskā. Izcīnījām svarīgu uzvaru, jo, kad spēlē divas komandas no vienas divīzijas, cīņa notiek par sešiem punktiem,» uzsver Dārziņš.

Latviešu hokejists neuzskata, ka «Ak Bars» pārspējis pretiniekus ar lielāku vēlmi un kustību laukumā. ««Metallurg» pat bija vadībā, taču mēs neskatījāmies uz tablo un teicām sev, ka jāspēlē visas 60 minūtes.»

Jautāts par to, vai gūtie vārti otrajā spēlē pēc kārtas nozīmē, ka Lauris jau ir pilnībā adaptējies jaunajā komandā, uzbrucējs smaidot atbild: «Varētu teikt arī tā. Ceru, ka turpināšu gūt vārtus. Taču svarīgākais ir komandas rezultāts. Ja mani gūtie vārti un manu maiņas biedru rezultativitātes punkti sekmīgi ietekmēs visas komandas rezultātus, tad būšu divtik priecīgs.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu