Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10681560t1h7994.jpg)
Ja esat pagatavojuši šo ēdienu, nofotografējiet to un foto atsūtiet uz [s:39725]. Ievietosim jūsu atsūtīto foto pie šīs receptes!
Nepieciešams:
150 g sviesta
150 g zemesriekstu sviesta ar riekstu gabaliņiem
100 g brūnā cukura
100 g cukura
1 ola
šķipsniņa sodas
1 tējkarote cepampulavera
šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote vaniļas cukura
1,5 glāzes miltu
Pagatavošana:
Olu sakuļ ar vaniļas cukuru un cukuru, pieliek mīkstu sviestu, samaisa. Masai pieliek zemesriekstu sviestu, sāli, cepampulveri un sodu. Beigās liek miltus. Miltus pielieciet pa daļām, iespējams jums nevajadzēs visus miltus. Mīklai jāsanāk pastingrai. No mīklas veido bumbiņas, uz plāts, kura pārklāta ar cepampapīru. Bumbiņas saplacina ar dakšiņu, lai veidojas raksts. Cep 190 grādos 12 minūtes.