Foto: Stīvens Tailers kāpj uz skatuves ar zilu aci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Neskatoties uz pārdzīvoto pārtikas saindēšanos un kritienā vannas istabā gūtajām traumām, Stīvens Tailers rokgrupas «Aerosmith» vadībā trešdien kāpa uz skatuves Paragvajas galvaspilsētā Asunsjonā, nospēlējot uz dienu atlikto koncertu.

Kā jau ziņots, Tailers otrdien pakrita viesnīcas vannas istabā, gūstot galvas traumas, kas lika «Aerosmith» atcelt otrdien Asunsjonā paredzēto koncertu. 63 gadus vecais mūziķis tika nogādāts vietējā slimnīcā ar pārsistu uzaci, diviem izsistiem zobiem un savainotu muti.

Paragvajas medicīnas centrā «La Costa» Tailera ievainojumiem uzliktas vairākas šuves, kā arī veikta zobu ķirurģija, aizstājot izsistos zobus. Pēc aptuveni četrām stundām mūziķis no klīnikas izlaists.

Kā norāda mūziķa pārstāvji, Tailers cietis no pārtikas saindēšanās, tāpēc viņam dušā palicis slikti un viņš zaudējis samaņu.

Jau trešdienas vakarā Tailers kopā ar grupu kāpa Asunsjonā uz skatuves, kaut arī viņam uz sejas bija redzami vairāki zilumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu