Štrombergam viena uzvara divās ABA čempionāta sacensībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

2008. gada Pekinas olimpisko spēļu čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs aizvadītajā nedēļas nogalē divās notikušajās Amerikas Riteņbraukšanas asociācijas (ABA) čempionāta posma sacensībās izcīnīja vienu uzvaru.

Štrombergs uzvaru izcīnīja otrās dienas sacensībās, aiz sevis atstājot austrālieti Semu Viloubiju un ASV BMX sportistu Beriju Noblesu.

Savukārt pirmās dienas sacensībās Štrombergs izcīnīja trešo vietu, kamēr uzvaru svinēja Viloubijs, bet Nobless ierindojās otrajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka jūlija izskaņā Štrombergs izcīnīja otro vietu pasaules čempionātā. Štrombergs, kurš savainojuma dēļ izcieta septiņu mēnešu dīkstāvi, sacensībās atgriezās tikai jūlija sākumā. Pagājušā gada sezonas noslēguma sacensībās sportists piedzīvoja kritienu, gūstot smagas rokas traumas, un viņš tikai maijā atsāka trenēties uz velosipēda.

2008. gada olimpiskais čempions Štrombergs pasaules čempionātos triumfējis 2008. un 2010. gadā, bet 2009. gadā viņš izcīnīja ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu