Lindsiju Loanu izlaiž no cietuma pēc četrām ar pusi stundām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Informāciju apstiprinājis Losandželosas apgabala šerifa pārstāvis. 

Sestdienas vakarā amerikāņu aktrise Lindsija Loana sāka izciest 30 dienu cietumsodu, kas viņai piespriests par probācijas noteikumu pārkāpšanu, taču Linvudas sieviešu cietuma pārpildītības dēļ izlaista jau pēc četrām ar pusi stundām, vēsta izklaides ziņu portāls «Tmz.com». 

2.novembrī Losandželosas Augstākā tiesa piesprieda Lindsijai Loanai brīvības atņemšanu uz 30 dienām par nosacītā cietumsoda noteikumu pārkāpšanu, brīdinot, ka aktrise cietumā tiks paturēta ilgāk, ja turpinās pārkāpt tiesas lēmumus. 

Saskaņā ar tiesneses Stefānijas Sotneres lēmumu Loenai būs arī jāstrādā 400 stundas sabiedriski derīgā darbā apgabala morgā, jāiziet psiholoģisko konsultāciju sesija un regulāri jāatskaitās tiesā. Kopumā Sotnere piesprieda Loanai 300 dienu cietumsodu, taču 270 dienas viņai būs jāizcieš tad, ja aktrise kārtējo reizi pārkāps kādu no sprieduma daļām. 

Uzreiz pēc sprieduma nolasīšanas bija skaidrs, ka aktrise nepavadīs aiz restēm 30 dienas cietumu pārpildītības dēļ, taču mediji ziņoja, ka, visticamāk, viņai nāksies pavadīt ieslodzījumā sešas dienas. 

Kā jau tika ziņots, aprīlī par kaklarotas zādzību tiesa piesprieda Loanai nosacītu cietumsodu, kā arī 360 stundas sabiedriski derīgu darbu sociālajā centrā «Downtown Women's Center», taču aktrise lēmumu ievēroja tikai daļēji, kavējot darbu un vairākas reizes tur neierodoties, tāpēc centrs viņu atlaida. Tā vietā viņa bez tiesas apstiprinājuma sāka strādāt Amerikas Sarkanajā Krustā. Uzskatot šo rīcību par probācijas noteikumu pārkāpšanu, prokuratūra novirzīja lietu tiesā, un oktobra beigās Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Stefānija Sotnere atcēla probāciju. 

2.novembrī notikušajā sēdē tiesas sēdē Loena atzina savu vainu probācijas noteikumu pārkāpšanā un sacīja Sotnerei, ka saprot viņas spriedumu un ir mierā ar to. 

Saskaņā ar Sotneres spriedumu Loana visu soda izciešanas laiku nedrīkst atstāt Losandželosas apgabalu. 

Agrākā Disneja filmu bērnu aktrise Loana tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām savas paaudzes aktrisēm, tomēr pēdējos gados sabiedrības uzmanību viņa vairāk iemantojusi ar vētrainu uzdzīvi un nedienām ar likumu. Par spīti tam, aprīlī viņa pievienojās topošās kinolentes «Gotti: Three Generations» aktieru sastāvam. Plānots, ka filmā viņa atveidos gangstera Džona Goti juniora sievu Kimu. Nav skaidrs, kā Sotneres spriedums ietekmēs Loanas iespējas piedalīties šajā projektā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu