«Rammstein» uzsāk «Best Of» turneju un prezentē jaunu video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Pagājušajā nedēļā Vācijas industriālā roka giganti «Rammstein» uzsāka savu labāko dziesmu turneju «Made In Germany 1995 – 2011», kuras ietvaros nākamā gada 7. februārī uzstāsies Latvijā.

Populārā grupa jau sniegusi izpārdotus koncertus Budapeštā (Ungārijā), Prāgā (Čehijā), Gdaņskā (Polijā) un drīzumā dosies uz Vāciju, kur sniegs 18 pilnībā izpārdotus šovus! Turklāt «Rammstein» paziņojuši, ka nākamajā gadā, uzreiz pēc Eiropas turnejas noslēguma, dosies uz Ziemeļameriku, lai tur sniegtu 21 uzstāšanos.

Fani, kas jau paspējuši apmeklēt jaunās turnejas šovus, sociālajās vietnēs dalās ar sajūsminātiem viedokļiem: «Rammstein» jaunajos koncertos izpilda dziesmas, kuras vairs necerējām redzēt «dzīvajā» izpildījumā - «Mein Herz Brennt», «Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?», «Mutter» un citas. Turklāt šoreiz viņi dedzina vēl trakāk un iespaidīgāk!»

Grupa tikko izdevusi arī pirmo singlu no decembrī gaidāmā albuma «Made In Germany 1995 – 2011». Singla nosaukums ir «Mein Land». Respektablais žurnāls «Kerrang!» jauno dziesmu un tās video raksturo kodolīgi: «Spoži! Režisors, talantīgais zviedrs Jonas Akerlunds (Jonas Åkerlund), kurš ir atbildīgs par «Rammstein» provocējošo klipu dziesmai «Pussy», kā arī režisējis Lady Gaga «Telephone», «Metallica» - «Turn The Page» un «The Prodigy» - «Smack My Bitch Up», šajā klipā liek grupai parodēt «The Beach Boys» apvienojumā ar «Pludmales patruļu». 

Biļetes uz «Rammstein» koncertu Rīgā var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā «bilesuserviss.lv». Uz koncertu pieejamas vēl tikai 800 stāvbiļetes un tās maksā Ls 25.  Sēdvietu cenas ir no Ls 25 līdz Ls 35.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu