Republikānis Obamu salīdzina ar bēdīgi slaveno kapteini Sketino

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

ASV republikāņu Nacionālās komitejas vadītājs Reinss Prībuss svētdien ASV prezidentu Baraku Obamu salīdzinājis ar bēdīgu slavu guvušo avarējušā kruīzu kuģa «Costa Concordia» kapteini Frančesko Sketino, vēsta ārvalstu mediji.

Izsakoties par gaidāmajām prezidenta vēlēšanām, Prībuss sacījis: «Pēc dažiem mēnešiem tas viss [kuģa avārija] būs vēsturē un mēs varēsim runāt par mūsu pašu «mazo kapteini Sketino» - prezidentu Obamu, kurš pamet kuģi šeit, Amerikā, un ir vairāk ieinteresēts savā priekšvēlēšanu kampaņā, nevis prezidenta darbā,» sacījis Prībuss.

Viņš arīdzan piebilda, ka Obama bēg no amerikāņiem tieši tāpat, kā to darīja Sketino uz sava kuģa.

Kad intervijā telekanālam CBS viņu lūdza atkārtot, kā viņš nosauca ASV prezidentu, Prībuss sacīja: «Es viņu nosaucu par kapteini Sketino. Jūs tādu zināt kapteini, kurš aizbēga no avarējušā kuģa Itālijā. Tas ir mūsu pašu prezidents, kurš bēg no amerikāņu tautas un nedara savu darbu, bet braukā apkārt pa valsti un nodarbojas ar kampaņu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu