Psihologs ārstē amerikāņu slavenību suņus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Suņu psihologs Sizars Milans uzskata, ka pēc mīluļu emocionālā stāvokļa var daudz ko pateikt par saimniekiem. “Suns ir kā logs, pa kuru viss cilvēks redzams kā uz delnas,” uzskata Milans, kas jau otro sezonu vada pārraidi ”The Dog Whisperer with Cezar Millan” kanālā “National Geografic”.

Suņu psihologa pakalpojumi ir ļoti pieprasīti amerikāņu šovbziznesa un sporta zvaigžņu vidū. Kā saka Milans, viņš reabilitē suņus un dresē saimniekus. Spriežot pēc pieprasījuma pēc tāda pakalpojuma, daudzām slavenībām ir nepieciešama dresēšana. Milana klientu (vai pacientu?) sarakstā ir tādas bagātas un slavenas personības kā Vils Smits, Maikls Eisners un Opra Vinfrija.

Pie kam pēdējās suns, pēc Milana vārdiem, bija emocionāli nelīdzsvarots tikai tādēļ, ka saimniece to bija pārāk izlutinājusi. Bet Sofija, tā sauc suni, ir izgājusi rehabilitācijas kursu, un tagad viņai viss ir labi.

Interese par slavenībām un viņu mājdzīvniekiem ASV pēdējā laikā ir kļuvusi nu galīgi pārmērīga. No žurnālu vākiem nepazūd Perisas Hiltones un viņas čivavas Tinkerbelas fotogrāfijas, bet žurnālā “Animal Fair” plakāta formātā ievietots ar savu terjeru apkampušās Dženiferas Anistones foto.

Kā saka Milans, kurš pats ir izaudzis starp dzīvniekiem vecāku fermā Meksikā, neatkarīgi no tā, cik slavens ir saimnieks, suņi cieš no cilvēku dīvainībām. Viņš uzskata, ka lielākā daļa cilvēku pat nenojauš, kā darbojas viņu četrkājaino draugu smadzenes. Suņu psihologs ir pārliecināts, ka ļaudis ļoti bieži projicē savu nervozitāti un nedrošību uz suņiem tā vietā, lai izrādītu viņiem uzticību un cieņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu