Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde: startam jāsāk gatavoties jau šodien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Uzmanību, gatavību, starts! Svētdien, 26. februārī, jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas Leļļu teātris aicina visas Latvijas ģimenes piedalīties (turklāt – bez maksas!) atraktīvā aktīvās atpūtas pasākumā – Leļļu teātra Jautrajā Olimpiādē, kas risināsies Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē. Sacensību norises laiks - no plkst. 14:00 līdz 17:00, taču arī pirms un pēc tam slēpotgribētāji varēs izmantot trasi ziemas prieku baudīšanai, kā arī iesildīties pasākumam blakus esošajā publiskajā slidotavā (pie trases darbojas slēpju un slidu noma).

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz galvenā distance, kurai Leļļu teātris aicina rūpīgi sagatavoties jau mājās, būs slīdošās pārvietošanās sacensības «Starts fantāzijai!» Tās vadīs šīgada Jautrās Olimpiādes patrons, viens no Latvijas biatlonistu «lieliskā četrinieka» - Gundars Upenieks. Lai iegūtu vērtīgas balvas no Latvijas Leļļu teātra, atpūtas kompleksa «Ķeizarmežs» un veikala «Lelle», ģimenei jāizgudro un jāsameistaro oriģināls transportlīdzeklis, ar ko pārvietoties sniegā (velkot, stumjot vai kā citādi kustinot), neparasts tērps, vai arī īpaši kupls ģimenes sastāvs... To visu skrējiena laikā un pēc tā izvērtēs žūrija, izvēloties savus favorītus. «Starts fantāzijai!» sāksies plkst. 15:00, bet jau no 14:00 notiks aktīva reģistrācija, kā arī citas aktivitātes.

Īpašs pārbaudījums arī šogad gaida vecākus – tas būs «Vecāku ziemas deju čempionāts», kurā uzvaru kaldināt palīdzēs gan izteiksmīgi tērpi, gan pāra saskaņa, gan fiziskā sagatavotība. Uzvarētājus gaida dāvanu kartes no deju studijas «Ritmo de Salsa», kas ļaus apgūt salsas vai bačatas pamatus! Starts vecāku pārbaudījumam - plkst. 16:00.

Neiztikt arī bez daudzām citām atrakcijām, ko visas Olimpiādes garumā vadīs Leļļu teātra aktieri: no plkst. 14:00 līdz 17:00 ikvienam būs iespēja piedalīties un iegūt pārsteiguma balviņas šādās intriģējošās disciplīnās:

• «Rumpelrūķa tīmekļi» – veiklības un ātruma sacensības mazajiem un lielajiem;
• «Mazā ganiņa takas» – sniega labirints izkļūšanai no neceļiem;
• «Jautrā burtu triekšana» – atraktīvas sacensības piku mērķmešanā;
• «Lauvēna sniega darbnīca» – sniega būvlaukums radošai izpausmei;
• «Bokas jaunkundzes kustināšana» – virves vilkšanas disciplīna (kurš dūšīgāks putras ēdājs?);
• «Peldi, peldi, kuģīt!» – sacensības riņķu mešanā;
• «Mazo pīlēnu cīņas» – komandu spēle mazākajiem Olimpiādes dalībniekiem;
• «Sunča un Kača jautrie gājieni» – trāpīguma pārbaude visiem vecumiem.

Balvas lokālajās disciplīnās būs sagādājuši «Baltais», «Pharma Nord», «Euroaptieka», «PURE chocolate», «Lelle.lv», «Hematogen», «Ezerkauliņi» un «APOVIT SmartKidz».

Jautrās Olimpiādes norises vietā darbosies pārvietojamā kafejnīca, kur iegādāties karstus dzērienus un kādu našķi, ja tie būs aizmirsušies mājās. Taču mājās nevajadzētu aizmirst papildus cimdu un zeķu pārus mazajiem sportotājiem, jo arī šogad atrakcijas notiks sniegā, kas bērniem allaž sagādā gan lielu sajūsmu, gan lielu žāvējamo drēbju kaudzi...

jaunumi@lelluteatris.lv

Detalizēta informācija par Jautro Olimpiādi pieejama Leļļu teātra mājas lapā: «lelluteatris.lv».

Uzmanību konkursam!
Vēlies laimēt ielūgumu uz Leļļu teātri arī pēc Olimpiādes?
Nekas nav vienkāršāk! Portāla draugiem.lv Leļļu teātra vietnē pievieno savu piedzīvojumu stāstu par to, kā nokļuvāt Jautrajā Olimpiādē, kas tajā vislabāk patika mazajiem un lielajiem, un kas sagādāja vislielāko prieku (vai varbūt vilšanos)! Labāko stāstu autori tiks apbalvoti ar iespēju apmeklēt kādu no Leļļu teātra izrādēm bez maksas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu