Turpmāk «Lattelecom» televīzija būs skatāma arī mobilajās ierīcēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

No 1.marta «Lattelecom Interneta televīzija» būs skatāma arī mobilajās ierīcēs, klientiem piedāvājot 16 TV kanālus, informē uzņēmumā.

«Lattelecom» TV  ir pirmais televīzijas pakalpojums Latvijā, kas piedāvā skatītājiem tik plašu un mūsdienīgu funkcionalitāti un iespējas televīziju skatīties ne tikai sev ērtā laikā un vietā, bet arī uz dažādām ierīcēm – datora, planšetdatora, viedtālruņa.

«Līdz ar tehnoloģiju attīstību cilvēku paradumi mainās, mēs kļūstam mobilāki un bieži vien gribam redzēt kādu pārraidi brīdī, kad nemaz neatrodamies mājās pie televizora. «Lattelecom Interneta televīzija» ļauj skatīties TV tiešraides ne tikai uz datora, bet nu arī uz mobilajām ierīcēm,» norāda uzņēmuma Televīzijas daļas direktore Inga Alika.

www.lattelecom.tv

TV varēs skatīties uz «Android» un «iOS» operētājsistēmu viedtālruņiem, piemēram, «iPhone 3, 4 un 4S»,  «Samsung Galaxy S» un S2,  «HTC Desire S»,  kā arī uz  «iOS» operētājsistēmas planšetdatoriem «iPad 1» un «iPad 2». 

Gala lietotājiem uz mobilajām ierīcēm būs pieejami 16 no esošajiem 22 Interneta TV kanāliem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu