Emma Vatsone aplaupīs Loanu un Hiltoni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Aktrise Emma Vatsone atveidos galveno lomu amerikāņu režisores Sofijas Kopolas filmā par pusaudzēm, kas aplaupa Holivudas slavenību mājokļus.

Filma «The Bling Ring» stāstīs par 2009.gadā aizturētajām pusaudzēm, kuras ielauzās vairāku slavenību īpašumos, tostarp arī Lindsijas Loenas un Perisas Hiltones mājokļos.

Lai arī meitenes bija samērā turīgas, viņas tik ļoti aizrāvis slavenību dzīvesveids, ka pusaudzes, aplūkojušas fotogrāfijas žurnālos un noklausījušās televīzijas intervijas, nospriedušas, kuras no redzētajām lietām vēlas iegūt sev.

«Mani aizrauj gados jaunais aktieru sastāvs (..), un es nevaru sagaidīt, kad sāksim filmēt Losandželosā,» teikusi režisore.

Lai arī Vatsone teikusi, ka vēlas pārtraukt aktrises karjeru un pievērsties mācībām, viņa redzama vairākās jaunās filmās, tostarp «My Week With Marilyn» («Septiņas dienas un naktis ar Merilinu») un «The Perks of Being a Wallflower».

Domājams, ka viņa atveidos arī galveno lomu režisora Deivida Jeitsa gaidāmajā filmā «Your Voice in My Head».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu