«Teātra Observatorija» svin aktiera Andra Buļa monoizrādes 100. izrādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

22. martā notiks «Teātra Observatorijas» aktiera Andra Buļa monoizrādes «Lidojums» 100. izrāde. Izrāde notiks «Club Kino» telpās plkst.19.00.

22. martā «Teātra Observatorijai» divkārši svētki, jo aktierim Andrim Bulim šajā dienā ir 30. gadu jubileja. Savu dzimšanas dienu aktieris Andris Bulis pavadīs uz skatuves - mēģinot un vakarā spēlējot izrādē «Lidojums». Jubilārs būs redzams uz skatuves arī 23. martā izrādē «Lidojums». 

Šī izrāde ir Starptautiskā monoizrāžu festivāla «ZVAIGZNE 2011» laureāte  un ir saņēmusi vairākus starptautisku teātra festivālu uzaicinājumus 2012. gadā. Izrādē «Lidojums» izmantoti Andra Buļa un dramaturga Vladimira Ķļimenko (Kļima) teksti.

Aktieris Andris Bulis ir beidzis Latvijas Kultūras akadēmijas dramatisko teātru aktieru fakultāti, bijis Latvijas Nacionālā teātra aktieris (2004.- 2005.).

Kopš 2005. gada Andris Bulis ir «Teātra Observatorijas» aktieris, veiksmīgā sadarbībā ar režisori Gaļinu Poliščuku  spēlējis galvenās lomas izrādēs «Mēs», «Spītnieces savaldīšana», «Aukstuma potes», «Romeo un Džuljeta», «Ilgu Tramvajs», «Kā kļūt slavenai», «Kabīrija. Raimonda Paula melodijās», «Zālamana pēdējā mīla» u.c. 

Ir iznākusi Andra Buļa pirmā dzejoļu grāmata «Mans Ego», drīzumā iznāks arī nākamā.

25. martā Andris Bulis  būs redzams aktiera lomā «Teātra Observatorijas» izrādē «Kabīrija. Raimonda Paula» melodijās, kas notiks muzikālajā teātrī «Ginger&Fred» Vernisāžā plkst. 19.00. Biļetes «Biļešu Paradīzē» («bilesuparadize.lv»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu