Krievijas izmeklētāji nosauc galveno «ATR-72» katastrofas versiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Ria Novosti

Krievijas Izmeklēšanas komiteja trešdien medijiem atzinusi, ka patlaban izvirzīta vairs tikai viena versija, kādēļ pirmdien notikusi traģiskā lidmašīnas «ATR-72» katastrofa Tjumeņā.

Izmeklēšanas komisijas pārstāvis Vladimirs Markins ziņu aģentūrai «Ria Novosti» pavēstīja, ka, visticamāk, avārija notikusi tāpēc, ka lidmašīna pirms lidojuma nebija apstrādāta ar pretapledojuma līdzekli.

«Šobrīd visticamākā katastrofas versija ir tas fakts, ka pirms lidojuma lidaparāts nebija apstrādāts ar pretapledojuma līdzekli,» Markinu citē aģentūra.

Kā ziņots, pirmdien Tjumeņā avarēja lidmašīna «ATR-72». Negadījumā dzīvību zaudēja 31 cilvēks, bet 12 pasažieri izglābušies.

Iepriekš tika izvirzītas vairākas avārijas iemeslu versijas. Izmeklētāji pieļāva, ka liktenīgas kļūdas pieļāva piloti lidojuma laikā, vai lidaparātam bija tehniski defekti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu