Fotoradaru uzturētājs: veikalos taču neuztraucamies par apsargiem un kamerām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Fotoradaru uzturētāja «Vitronic Baltica» valdes loceklis Sergejs Borisovs atkāroti uzsver, ka emocijas sabiedrībā sit augstu vilni un cilvēki aplami jauc pārvietojamos fotoradarus ar stacionārajiem. «Mēs veikalos kā pircēji taču neuztraucamies, ka veikals ir pārpludināts kamerām un apsargiem,» retoriski vaicāja Borisovs.

Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Labrīt, Latvija!» viņš, atbildot uz autovadītāju pārmetumiem par fotoradaru slēpšanu, norādīja, ka līdzīga prakse pastāv arī citās valstīs. «Vēlreiz atkārtošu - nevajadzētu jaukt divas lietas - stacionāros un pārvietojamies fotoradarus,» norādīja Borisovs.

Viņš uzsvēra, ka cilvēki, kuri nepārkāpj noteikumus, arī neuztraucas. «Mēs veikalos kā pircēji taču neuztraucamies, ka veikals ir pārpludināts kamerām un apsargiem,» retoriski vaicāja Borisovs.

Borisovs uzsvēra, ka liels pretimnākšanas žests ir fotoradaru izvietojumu kartes publicēšana internetā.

Jautāts, kā tiek izlemts, kurā vietā novietos fotoradaru, Borisovs skaidroja, ka uzņēmums no policijas ik nedēļu saņem plānu. Plānošana un analīze notiekot valsts pusē.

Borisovu arīdzan pārsteidza tas, ka visi runā tikai par neizdarīto, taču nerunā par izdarīto. Viņš atzina, ka stacionāru fotoradaru izvietošanas darbi ir iekavēti, taču uzņēmums strādā, lai 20.maijā tie tiktu izvietoti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu