«Bada spēles» iegūst četras MTV kino balvas, bet labākie atkal vampīri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Filma «The Hunger Games» («Bada spēles») svētdien Losandželosā notikušajā ceremonijā ieguvusi četras MTV kino balvas.

Filmas galveno varoņu atveidotāji Džošs Hačersons un Dženifera Lorensa atzīti par gada labākajiem aktierim, Elizabete Benksa saņēma balvu par labāko pārtapšanu uz ekrāna, kā arī filma apbalvota par labāko kautiņu.

Savukārt kārotais labākās filmas tituls ticis vampīru sāgas «Krēsla» jaunākajai daļai «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» («Rītausma. Pirmā daļa»), pārspējot «Bada spēles» un Harija Potera sāgas pēdējo daļu.

Vampīru franšīzes «Krēsla» kārtējā sērija MTV balvu ceremonijā par labāko filmu atzīta jau ceturto gadu pēc kārtas.

«Krēslas» galveno varoņu atveidotāji Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte tika pie labākā skūpsta balvas, ko pāris saņem jau ceturto gadu pēc kārtas. 22 gadus vecajai aktrisei nācās balvu pieņemt vienatnē, jo Patinsons nebija ieradies uz ceremoniju.

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps saņēma MTV Paaudzes balvu, ko viņam pasniedza «Aerosmith» dalībnieki Stīvens Tailers un Džo Perijs.

«Šis ir diezgan satriecošs pagodinājums. Tā ir kā «Vācies prom no šī biznesa» balva. Kā «Labi, tu esi jau pastrādājis par daudz» balva,» saņemot zeltītā popkorna tūtu sacīja Deps.

Deps arī ceremonijā demonstrēja savas rokenrola spējas, uzstājoties kopā ar «The Balck Keys».

MTV kino balvu pasniegšanas ceremoniju vadīja britu komiķis Rasels Brends, bārstot virkni divdomīgu joku, tomēr kopumā tradicionāli skandāliem apvītā ceremonija šogad norisinājās ļoti mierīgā gaisotnē.

Brends pajokoja par savu šķiršanos ar dziedātāju Keitiju Periju, pateicoties Kimai Kardašjanai, «sabiedrības spiediena mazināšanu» uz viņu, pateicoties realitātes šovu zvaigznes īsajām laulībām ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu.

Par Brenda joku upuriem kļuva arī popzvaigzne Džastins Bībers, aktieri Čārlijs Šīns un Džons Travolta, reperis Kanje Vests un «Shame» aktieris Maikls Fasbenders, kurš «gūstot peļņu no seksa atkarības».

Par gada neķītrāko lomu apbalvota Dženifera Enistone par piedauzīgās zobārstes lomu filmā «Horrible Bosses» («Neciešamie bosi»).

«Vai zināt, cik ilgi es mēģināju visus pārliecināt, lai man ļautu izpaust uz ekrāna manu neķītro dabu? Ļoti ilgi, un paldies Dievam par šo jauno kategoriju,» saņemot balvu sacīja Enistone.

Svarīgāko MTV kino balvu ieguvēji:

  • Labākā filma: «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» («Rītausma. Pirmā daļa»);
  • Labākā aktrise: Dženifera Lorensa - «The Hunger Games» («Bada spēles»);
  • Labākais aktieris: Džošs Hačersons - «The Hunger Games» («Bada spēles»);
  • Labākā jaunā zvaigzne: Šeilīna Vudlija - «The Descendants» («Pēcteči»);
  • Gada neķītrākā loma: Dženifera Enistone - «Horrible Bosses» («Neciešamie bosi»).
  • Labākais varonis: Daniels Redklifs - «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa daļa»);
  • Labākais skūpsts: Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons - «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» («Rītausma. Pirmā daļa»);
  • Labākais kautiņš: Dženifera Lorensa un Džošs Hačersons pret Aleksandru Ludvigu - «The Hunger Games» («Bada spēles»);
  • Labākais aktieru ansamblis: «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa daļa»);
  • MTV paaudzes balva: Džonijs Deps.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu