Dzintars: NA mērķis nav gāzt valdību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Tieslietu ministra Gaida Bērziņa (VL-TB/LNNK) atkāpšanās no amata saistīta ar nevienlīdzību koalīcijas partneru starpā, aģentūrai LETA sacīja Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» (VL-TB/LNNK) līderis Raivis Dzintars.

Dzintars atzina, ka par «kaut kādām problēmām» koalīcijā šie notikumi liecina, bet nacionālās apvienības mērķis nav gāzt valdību. Par tālāku notikumu attīstību patlaban esot ir pāragri runāt, vairākkārt aģentūrai LETA uzsvēra Dzintars.

Tāpat esot pāragri runāt par jauniem kandidātiem tieslietu ministra amatam, piebilstot, ka runa nav par personālijām, jo Bērziņš ļoti labi pildījis savus pienākumus, bet jautājums ir par sadarbību. Pēc politiķa domām, lai uzlabotu sadarbību starp koalīcijas partneriem, ir atklāti jārunā, tomēr, kad un kādā formātā šīs sarunas varētu notikt, nacionālās apvienības pārstāvis pagaidām vēl nekomentēja.

Dzintars piebilda, ka Bērziņš partijas biedrus šodien informējis par savu lēmumu un pamatoja, ka ir «ļoti būtiskas» domstarpības ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V) jautājumā par ebreju īpašumiem un līdz ar to lielo spiedienu no premjera puses šajā jautājumā.

Kā ziņots, Bērziņš šovakar paziņojis par savu atkāpšanos no amata, aģentūru LETA informēja viņa preses sekretāre Līga Ādamsone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu