Uz izsoli tiek nosūtīti pēdējie 900 «Saab» modeļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas autoražotājs «Saab», kurš savulaik radīja vairākas inovatīvas tehnoloģijas un bija viens no progresīvākajiem auto industrijas paraugiem ir nonācis drūmas realitātes priekšā. Uzņēmuma pēdējie 900 spēkrati jau tuvākajā laikā nonāks zem izsoles āmura. Daļa no šiem pēdējiem Saab automobiļiem nonāks dīleru salonos, taču daļa tiks izjaukta priekš rezerves daļām.

Pirmie 300 auto tiks piedāvāti ekskluzīvi ASV dīleriem, kuriem būs izvēle tos izjaukt vai arī pārdot tālāk bez garantijas servisa. Pārpalikušie 600 «Saab» tiks izsolīti pa 100 gabaliem dažādām auto īres kompānijām un eksportētājiem.

Starp pēdējām 900 «Saab» automašīnām galvenokārt ir atrodami «9-3» modeļi, taču sarakstā iekļuvuši arī ievērojami retāki modeļi, kā, piemēram, 1970.gada «Saab Sonnett III» un 1985.gada «Saab 900 SPG». Sarakstu noslēdz pāris «9-5» un «9-4X» modeļi, kuri paredzēti vienīgi uz izjaukšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu