Vīrieši orgasmu imitē ne retāk kā sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/heandfi/

Portālā  «AskMen.com» aptaujā atklājies, ka vīrieši imitē orgasmu tāpat kā sievietes.

Aptaujā piedalījās 50000 cilvēku. Trešā daļa sieviešu no aptaujātajām apgalvo, ka nekad netēlo orgasmu, bet ceturtā daļa no aptaujātajām to dara katru reizi. Trešā daļa no aptaujātajiem vīriešiem atzinusi, ka imitē orgasmu.

Speciālisti ir krietni pārsteigti par šādu rezultātu.

22% no aptaujātajiem vīriešiem atklājuši, ka viņiem vispār nav seksuālās dzīves, 40% atzīst, ka ar seksuālo dzīvi viss kārtībā.

Psihologi uzskata, ka tie ir seksuālās revolūcijas rezultāti, jo pārāk ilgi tikai vīrieši ir bijuši atbildīgi par intīmo dzīvi un tās kvalitāti, par to liecina arī slavenā filma «Sekss un lielpilsēta». Tā saka, ka vīriešiem jāapmierina sievietes. Tomēr tagad situācija mainās, un atbildību dala abas puses.

Ja seksuālajā dzīvē viss nav kā vajadzētu, vīrietis imitē orgasmu, lai izbēgtu no konflikta, jo cilvēka smadzenes visu laiku atgādina – «nepieciešams pozitīvs rezultāts, citādi piedzīvosi pazemojumu», raksta «The Daily Mail».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu