Dženeta Džeksone netīkojot mirušā brāļa naudu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Dženetas Džeksones advokāts noraidījis viņas brāļa Maikla Džeksona īpašuma pārvaldītāju apgalvojumus, ka mirušās popmūzikas leģendas brāļi un māsas vēlas gūt no viņiem finansiālu labumu. 

Kā ziņots, jūlijā izcēlās strīds starp Maikla Džeksona ģimeni un par dziedātāja īpašuma pārvaldītājiem ieceltajiem mūzikas industrijas veterāniem Džonu Branku un Džonu Makleinu.

Dženeta, Rebija, Tito, Rendijs un Žermēns Džeksoni nosūtīja vēstuli, kurā apsūdzēja pārvaldītājus Maikla Džeksona paraksta viltošanā zem viņa testamenta. Tomēr Žermēns un Tito Džeksoni atsaukuši parakstus zem apsūdzošās vēstules.

Dženetas Džeksones advokāts atbildējis uz īpašuma pārvaldītāju teikto, ka Maikla Džeksona tuvinieki vēlas nopelnīt uz mirušā radinieka rēķina. «Viņi neko neiegūs, ja izrādīsies, ka testaments ir viltots,» teikts advokāta paziņojumā. «Vienīgais ieguvums - tiks nomainīti pārvaldītāji, un ar īpašumu un aizbildniecību saistītie jautājumi tiks risināti tā, kā ir vislabāk viņa bērniem, gluži kā Maikls būtu vēlējies.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu